Gæstebog

Vi har været nødsaget til at lukke vores aktive gæstebog da den blev overdynget med spammails.

Har du noget du gerne vil dele, så send det til os på mail: kollen@mail.tele.dk

 

Her er uddrag af hvad tidlegere kunder har skrevet:

________________________________________

 Skrevet af Ann-Solveig Kronborg, d. 31-07-2017

Tak Lis fordi du har taget dig rigtig godt af Malibou, imens vi var ude at rejse i 3 uger. Vi kan kun anbefale Stilling Kattepension, som er et super dejlige sted med fine forhold, og ikke mindst Lis det tager sig kærligt af hver en Indlogeret kat med øje for hver kats personlighed.
 
 
 
  _______________________________________
 

Skrevet af Helle, d. 07-01-2017
Stilling Kattepension er stedet at aflevere sin kat, når man ikke selv kan være hjemme. Lis nusser og kæler om kattene som det var hendes egne!
Jeg har lige haft min kat på nytårsophold, og hentede igen en tilfreds og rolig kat hjem!
 
 
 ________________________________________

 

Skrevet af Hanne Nørskov, d. 05-10-2016
Sidste sommer var vores 11 år gamle hankat, Bob, ikke mindre end 33 dage i pension. Der er ingen tvivl om, at der var blevet passet godt på Bob, og vi vil gerne sige et forsinket tak for god pasning :-).
  
 _______________________________________

Skrevet af Westberg, d. 13-07-2016
Buller og Mille er kommet hjem efter ferie hos Lis , og ingen tvivl om at de skal passes af Lis næste gang også. Det er tredie gang de var der, så de var helt trygge. Og dejlige omgivelser for dem. Dejligt man kan tage på ferie og vide de har det godt. Tak Lis. På gensyn :-)
 
 ________________________________________

 
 Skrevet af Helle og Emma, d. 20-06-2016
Det eneste sted Prins vil være, hvis han ikke kan være hjemme hos sig selv. Vi føler hos helt trygge ved at aflevere ham hos Lis, for vi ved han har det fantastisk. Nu er det snart tid igen til en lille ferie hos Lis, og vi glæder os til at kunne slappe af på vores ferie, da vi ved, at Prins har det godt på hans ferie:-)
 
 
 _______________________________________

Skrevet af Helle , d. 18-04-2016
Jeg har lige afhentet min afslappede skønne hankat hos jer, han har haft det dejligt og ville knap med hjem igen. Han har helt sikkert nydt at have lænestol og egen have, luksus pension!
Tak fordi du har passet godt på vores Flemming mens vi har nydt sydens sol. Det bliver absolut ikke sidste gang Flemming skal passes hos jer!
 
 
 ________________________________________

Skrevet af Lizzi Bøgild, d. 12-12-2015
Albert og Fie vil meget gerne sige tak for et fantastisk ophold hos jer. Et skønt sted, pæne rene rum med tilhørende havegård. Misserne bliver forkælet og man kan ikke mærke at de har været væk hjemmefra. Kommer igen når næste ferie står for døren og kan varmt anbefale stedet.
 
 ________________________________________

Skrevet af Margrethe Nielsen, d. 07-10-2015
Vil takke for at Tiger har haft det fantastisk godt hos jer,,det var godt at se så glad og tilpas han var da vi hentede ham,, efter 5uger. Vi kom hjem med ham, det var som om han ikke har været på ferie, det eneste vi kunne marke på ham , var at han vil sidde ved mig hele tiden,, og sove ved mig. Så det bliver hos for fremtiden. Og så er der så pænt og flot lyst, har også sagt til andre at det er et godt sted. Tusind tak for det.
 
 
 ______________________________________

  
Skrevet af Mogens Hvilshøj , d. 09-08-2015
Vi vil godt takker jer for super god service og pasning af Zeus og Thor, vi kommer helt sikkert igen og anbefaler jer til alle på vores vej
 
  _______________________________________

 
Skrevet af sarah emborg, d. 17-07-2015
Tak for super god pasning af vores (asociale) kat, Felix. Han har aldrig haft det bedre, imens familien har holdt ferie.

Venlige hilsner

Familien Emborg
 
 
 ________________________________________

Skrevet af Claudio Amdisen, d. 23-06-2015
Har netop hentet to glade katte hjem, som allerede har indtaget deres faste rutiner herhjemme. Og som sædvanligt følger de en i tykt og tyndt rundt i haven :-) - Det er ikke sidste gang de skal på ferie hos Lis og Arne ;-) Alonso og Molly siger tak for husly og pleje ;-)
 
  _______________________________________

Skrevet af Grete Jakobsen, d. 20-06-2015
Mange tak for god pasning af Mis, på hendes første ophold (16 dage).
Vi kommer bestemt igen, når vi får brug for pasning.
Meget fine rum med egen have. Rent og pænt.
Vi kan varmt anbefale stedet.

Venlig hilsen
Mis, Grete og Willy
 
  ________________________________________

 Skrevet af Anette Kræmmer, d. 18-05-2015
Mange tak for god pasning af Cici og Kenzo - de var superhurtige til falde ind i deres vante gænge herhjemme :-) Vi kommer meget gerne igen hvis vi får brug for assistance med kattepasning
 
 ________________________________________

 
Skrevet af Annikki Steen, d. 07-05-2015
Frida & Fregne siger tak for dejligt forårsophold - glæder sig til at komme tilbage igen :-) Skønne omgivelser, flotte "værelser med stor have". Tak til Lis for skøn service :-) Tak fordi du tager dig så fint af misserne :-) Og ihhh hvor skønt at du fandt overskud til at få dem børstet og kælet med :-)
 
 
 ________________________________________

Skrevet af Katrine , d. 28-03-2015
Sofus vil gerne sige tak for et dejligt ophold d 20 feb til 1 marts. Kan varmt anbefales
mvh katrine og Sofus